PROUDLY MADE IN HOLLAND

Proudly made in Holland

Onze diensten

Dit hebben wij in huis

Kies wat bij uw bedrijf past

Social media management

Laat ons een elegante uitstraling voor op uw sociale media ontwerpen. Of kies voor Zovanom Totaal en maak uzelf helemaal nergens meer zorgen over. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Webdesign

De website die past bij uw bedrijf op maat gemaakt en scherp geprijsd. Laat ons team een paar ideeën opstellen en kies het ontwerp dat het beste bij uw bedrijf past.

Promotiemateriaal

Bij Zovanom kunt u ook terecht voor al uw stickers, folders, naamplaatjes en verpakkingsmaterialen. In samenspraak kunnen wij dit voor u uit handen nemen en dit volledig voor u verzorgen.

Webshop

Kies voor een Zovanom webshop en zie uw online omzet groeien. Wij ontwerpen een passend design voor uw bedrijf met alle moderne foefjes die u maar kunt wensen.

Mail

Laat uw klantcontact via ons automatisch beantwoorden en filter de meestgestelde vragen uit uw inbox zodat u hier niet meer mee hoeft te dealen.

Social Media +

Laat ons reclame campagnes voor uw bedrijf ontwerpen. Wij hebben een uiterst gedreven team dat geen enkele uitdaging uit de weg gaat.

Klaar voor een frisse blik op uw bedrijf?

Veelgestelde vragen

Door en voor onze klanten
Hoeveel kost een webshop bij Zovanom?

Dit ligt aan uw persoonlijke wensen echter, in de meeste gevallen, liggen de kosten tussen de 400 en 1200 euro voor een complete website met life long support.

Wat is Zovanom Totaal?

Met dit pakket verzorgen wij al uw sociale media kanalen, website en webshop met Life Long Support. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kan Zovanom mij opleveren?

Door onze professionele blik op uw online overkomen en uitstraling kunnen we samen een plan opstellen om door middel van online verkopen uw omzet te verhogen.

Staat uw vraag hier niet tussen? Chat dan even met een van onze medewerkers.

Zovanom
error: Content is protected !!
More about us